Cum să arzi lumânările WoodWick în mod corespunzător

Aprinderea unei lumânări nu este o știință. Dar WoodWick nu sunt orice lumânări. Sunt unice, realizate din ceruri de înaltă calitate, din sticlă suflată transparentă și cu un fitil natural din lemn. Lumânările WoodWick sunt magice, deci chiar și în arderea lor corespunzătoare există un mic farmec. Când îl „pronunți” corect, obții ceea ce îți dorești - o atmosferă unică plină de parfumuri armonioase la sunetul unui foc care trosnește în șemineu.

svíčka WoodWick

Înainte de a aprinde o lumânare WoodWick, rețineți că un fitil din lemn este puțin diferit de bumbacul obișnuit. Cea din lemn trebuie doar să se aprindă la un capăt, apoi flacăra se răspândește și fitilul începe să crape.

Lăsați lumânarea să ardă până când ceara se dizolvă pe toate părțile recipientului de sticlă. Durează aproximativ 30 de minute, până la o oră, în funcție de dimensiunea și forma paharului. Ceara nu va rămâne de-a lungul marginilor și nu se va crea așa-numitul tunel.

Înălțimea flăcării poate varia, dar nu trebuie să vă faceți griji - chiar și o flacără mică care poate părea că arde arde. Dacă lumânarea începe să fumeze sau flacăra crește la 4 cm, vă recomandăm să suflați lumânarea, lăsați-o să se răcească și scurtând fitilul la 0,3 la 0,6 mm.

Nu mișcați niciodată lumânarea în timp ce arde, deoarece ceara este fierbinte și fitilul s-ar putea îneca cu ușurință în ea. Nu-l expuneți la curenți de aer, nu-l lăsați lângă o fereastră deschisă, ventilator sau aparat de aer condiționat. Locul ideal pentru ardere este o suprafață plană rezistentă la căldură și un capac decorativ din lemn pentru lumânări poate fi folosit ca bază, care este adaptat la aceasta.


svíčky WoodWick

 

De îndată ce stingi lumânarea, ceara se întărește din nou și așteaptă până când îi poftești din nou aroma. Cu toate acestea, dacă există aproximativ ultimii 1 cm de ceară în partea de jos, nu aprindeți lumânarea din nou. Pentru siguranța dvs., WoodWick este făcut să iasă singur de îndată ce fundul se apropie.

Acum tot ce trebuie să faceți este să alegeți parfumul potrivit și să vă bucurați, cu aceste câteva sfaturi mici, de o înșelăciune arzătoare și trosnitoare cu lumânări WoodWick, care vă vor încânta pe voi și pe toți cei care vă vizitează.


WoodWick Oudwood