Oferim o gamă largă de flori artificiale, palmieri, copaci de Crăciun și decorațiuni la www.floriartificiale-online.ro.

În eshop-ul nostru încercăm să oferim o gamă largă de flori și plante artificiale, inclusiv copaci artificiali de Crăciun și alte decorațiuni. De asemenea, puteți cumpăra o vază, oală cu flori, aranjament de flori, articole decorative și multe altele. Pe lângă florile clasice, pe care le știm cu toții, putem oferi și palmele artificiale mari și copacii artificiali potriviți în primul rând pentru interioare, dar și câteva modele pentru exterior. Aceste produse pot fi văzute în diverse spații elegante, cum ar fi. restaurante, săli de jocuri, centre comerciale, wellness, spații pentru birouri, hoteluri și pensiuni, etc. Ne străduim să vă oferim cel mai larg sortiment, astfel încât fiecare să-și găsească „propriul”. Depozităm o parte din sortiment direct în depozitul nostru, de la care putem livra rapid mărfurile și alte livrări sunt transportate regulat direct de la producător pe baza comenzilor dumneavoastră. Toate mărfurile vor fi livrate în termen de 5 zile de la comandă.
Oferim numai flori artificiale de calitate, copaci și palmieri de la un producător dovedit care are o experiență de peste 20 de ani în producția lor. Prin urmare, am dori să spunem că veți fi cu siguranță mulțumiți de achiziția dvs. Dacă nu este cazul, acesta poate fi returnat gratuit în termen de 14 zile. Credem în calitatea noastră și ca dovadă vă garantăm că, dacă nu sunteți mulțumit de calitatea produselor noastre, vă vom rambursa prețul de expediere împreună cu prețul de achiziție. Aceasta se aplică la returnarea mărfurilor în termen de 14 zile de la cumpărare.

Echipa noastră

Suntem o afacere tipică de familie. Ne ocupăm de întregul proces de vânzare, de la stocare la trimiterea către client împreună cu angajații noștri.